AJÁNLATOT KÉREK

A Burgerhout több mint 150 éve a biztonságos, innovatív füstgázelszívó, és szellőzési megoldások fejlesztésére és optimalizálására fókuszál.

A több mint másfél évszázados múltra visszatekintő cégünk minden típusú ingatlan számára gyárt és forgalmaz padlóba, falba vagy tetőbe építhető szellőző-berendezéseket. A cégcsoportunk innovatív termékei egységes rendszert képezve elérhetővé teszik a folyamatos klíma komfort biztosítását, együttműködve más HVAC-berendezéseket gyártó vállalatokkal. Jól ismert márkáink, a Burgerhout, az Anjo és a Stabile termékeivel, olyan teljes körű megoldásokat kínálunk a kivitelezőknek, amelyek megfelelő beltéri levegőminőséget biztosítanak, miközben kiszűrik a kültéri levegő okozta negatív hatásokat. 

A 800 lelkes szakemberből álló csapatunk saját kutatás-fejlesztési létesítményekkel és irodákkal rendelkezik az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban.

GREENCONNECTION-300x1981

Az M&G Group teljes mértékben elkötelezett a fenntarthatóság mellett azáltal, hogy olyan termékeket és rendszereket fejleszt, amelyek a CO2-semleges jövő felé tartanak. Folyamatosan újítunk azon célunk érdekében, hogy hozzájáruljunk egy jobb jövő megteremtéséhez mindannyiunk számára, így 2023-ban megnyitottuk új gyártóüzemünket Assenben. Ez az új gyár lehetővé teszi, hogy rendszereinket még hatékonyabban, még fenntarthatóbb módon állítsuk elő, illetve jövőorientált termékek létrehozásával folytassuk azon törekvésünket, miszerint még jobb életkörülményeket teremtsünk. 

Termékeink és szolgáltatásaink
több mint 25 országban 
elérhetők

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE
Play Video

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE A MEGFELELŐ SZELLŐZTETŐ MEGOLDÁS MEGTALÁLÁSÁBAN?

Hozzáértő értékesítési csapatunk segít Önnek a projektjéhez legmegfelelőbb rendszer kidolgozásában,
a nagyszabású felújítási projektektől kezdve az új szellőztető rendszer kialakításáig.

Hívjon minket

+361 370 1748